KANOUTLEIE GEILO

Hol Turlag har 4 kanoer til utleie. Hver kano har tre sitteplasser (Ideelt 2 voksne og 1-2 små barn per kano).

Redningsvester og to årer pr kano er inkludert i utleieprisen. Parker på Geilo Beach. Kanoene ligger i et lite båthus øst for "Geilo Badestrand". Huset er merket med grønt turskilt med kano-symbol og "Hol turlag".

Båt, padleårene og redningsvestene må legges pent tilbake i båthuset, mens nøkkelen leveres på turistinformasjonen/hos Visit Geilo i Geilo sentrum. Dersom nøkkelen må leveres utenom åpningstid avtales dette direkte med personalet på turistinformasjonen.

Pris: Kr. 350 per dag.

Pris inkluderer: Dagsleie av kano, 2 padleårer og maks 3 redningsvester per båt.

Aldersgrense: Ansvarsperson må være over 18 år. Barn må være i følge med voksne.

Møtested: Nøkkel hentes ut på Turisinformasjonen i Geilo sentrum. Vær vennlig å merk deg deres åpningstider. Årer, vest og båt hentes ut i båthus ved Veslefjorden merket med «Hol Turlag» og «Uthus».

Kontaktinformasjon: post@geilo.no eller Tlf. 32095900

Viktig: Merk at nøkkel til båthuset hentes ut og leveres på turistinformasjonen/hos Visit Geilo i Geilo sentrum. Åpningstid Turistinformasjon: Mandag - Fredag: 09:00-15:00

Medlemskap:

DNT medlemmer: Vennligst skriv inn koden "DNTMEDLEM" i "Kampanjekode-feltet" ved betaling. Dette gir 30% rabatt på booking. Vær oppmerksom på at du må ta med og vise frem medlemskort ved uthenting av nøkler.

Medlemmer av Hol Turlag: turer i regi av skole eller barnehage i Hol Kommune får gratis lån. Ta kontakt direkte med Geilo Booking for reservasjon – mail@geilobooking.no.

Foto: Veronica Sandberg